Serveis Online

Les Biblioteques UPV seguim al teu costat per a oferir-te tots els recursos i serveis en línia que necessites per a ajudar-te en els teus estudis, la docència o investigació.

Préstec i devolució de materials

Les Biblioteques UPV tenen obert el servei de préstec i devolució, comprova les condicions.

Recorda que les renovacions són automàtiques.  Pots consultar l’estat dels teus préstecs i sol·licituds des de  La meua Biblioteca, identificant-te prèviament en  Polibuscador. 

Accés a la col·lecció

A més de consultar els nostres fons en paper, recorda que Polibuscador continua funcionant i que tens a la teua disposició tota la nostra col·lecció digital

Suggeriments de compra  

Pots continuar fent-nos arribar els teus suggeriments de compra. Com fer un suggeriment de compra: https://biblioguias.webs.upv.es/bg/index.php/ca/altres-serveis

Pots consultar l’estat de les teues sol·licituds en: PoliBuscador > La meua Biblioteca > Sol·licituds.

A més, pots aprofitar per a revisar la bibliografia recomanada. Com cercar bibliografia recomanada: https://youtu.be/pikhtJ-HmUE 

Formació

Encara que no podem oferir formació presencial, com les classes continuen en marxa, pots demanar una sessió de formació on-line per als teus alumnes.

Normalització bibliogràfica en Senia 

Pots sol·licitar  l’alta de congressos, la modificació de congressos, l’alta de revistes o l’alta de finançadors seguint el procediment habitual.

Processament de publicacions en Senia i difusió en RiuNet

Continuem processant les teues publicacions en Senia per a difondre-les en RiuNet.

PoliPapers  

Polipapersel portal UPV per a l’edició en obert de revistes científiques, continua funcionant de la manera habitual. Ajuda per a publicar en Polipapers 

Tens dubtes, necessites ajuda? Contacta amb la Biblioteca

Pots contactar amb nosaltres a través del servei de xat, en el seu horari ampliat de 9.00 a 20:00h. I a qualsevol hora del dia des de la Biblioteca Respon i Preguntes Freqüents. 

RiuNet 

RiuNet, el Repositori Institucional de la UPV, continua en marxa perquè pugues continuar depositant els teus treballs i consultar els seus continguts. Troba ajuda per a depositar treballs en RiuNet en PoliScience i les FAQs. 

SERVEIS QUE NO PODEM PRESTAR: 

A causa de l’actual situació, no ens és possible oferir els següents serveis

    • – Visites guiades
    • – Autorització d’accés en cap de setmana
    • – Donacions a les biblioteques que romanen tancades

Estigueu atents als canals oficials de la UPV per a estar informats de qualsevol possible canvi.