Forma’T

Materials  de  la  biblioteca:  gestors  de  referències  i  bases  de  dades  de  la  biblioteca,  perfil  investigador  i  publicació  en  revistes 

Biblioguies guies i ajudes de la biblioteca on trobaràs recursos d’informació, gestors de referències.  

PoliScience amb informació sobre dades d’investigació, perfil investigador, identificadors d’autor, open acces, drets d’autor.  

Formació en línea

Cursos en línea realitzats per la Biblioteca y, també, a través de la FECyT de les bases de dades més utilitzades pels usuaris. Consulta el calendari de les sessions.

Moocs i cursos en obert 

MOOC és l’acrònim en anglès de Massive Online Course (curs obert massiu en línia) són gratuïts i de gran qualitat. Ciències, Tecnologia, Informàtica, Ciència de Dades, Negocis i Administració d’Empreses, Idiomes…Troba el que més t’interesse  

UPV[X] amb més de 150 cursos MOOC de la Universitat Politècnica de València, incloent cursos d’anivellament UPV per a alumnes de Batxillerat.  

edX amb més de 3.000 cursos de les més prestigioses universitats Harvard, MIT, Oxford…  

Coursera més de 2.000 cursos en línia d’algunes de les universitats més importants del món.  

Miríadax ofereix més de 500 cursos MOOC d’universitats i institucions iberoamericanes.  

Webinars i sessions en directe 

Els webinars són una bona opció per a accedir a formació on-line en les actuals circumstàncies.

Millora la teua investigació per Charlesworth Author Services Teamcom publicar un paper, fer un poster d’investigació, visibilitat de les teues publicacions.  

Springer: accés a la seua plataforma universitària per a poder seguir els seus cursos on-line o crear els teus propis, amb accés a materials.  

Miriadax ofereix una sèrie de LiveSesions en Instagram, en les quals cada dia a les 17.00 un especialista connectarà en directe per a tractar un tema diferent. En el seu perfil d’Instagram pot veure’s la programació completa.  

Estudia idiomes 

Aprofita per a millorar els teus coneixements d’idiomes estrangers, de valencià.  

Aprèn idiomes amb les principals universitats del món, llistat de cursos d’idiomes en Coursera, cursos en idiomes en EdX  

Cursos de Valencià de la UPV: Preparació B2, C1 i C2