Accés des de casa

En la col·lecció de la Biblioteca UPV hi ha molts recursos electrònics (llibres electrònics, revistes, articles, bases de dades, tesis, TFG, TFM, etc.) que podeu trobar en PoliBuscador.

Com accedir des de casa

– Fes una connexió VPN seguint aquestes instruccions. Hauràs d’activar aquesta connexió cada vegada que encengues el teu ordinador i podràs accedir a tots els recursos que tenim. 

– A través del Servei d’Identitat de Recursos de RedIris, però només està disponible per a alguns recursos. Els que ho permeten tenen un accés directe en la seua fitxa de Polibuscador. 

 

 

 

Accedeix a la col·lecció de llibres electrònics 

La Biblioteca t’ofereix accés a milers de llibres electrònics a text complet que abracen diferents temàtiques. Aprèn com accedir als Llibres electrònics i consulta les guies d’ús d’algunes plataformes. 

Consulta les nostres Bases de dades 

Consulta com cercar informació i accedeix a les bases de dades des de Polibuscador.

RiuNet 

Riunet és el repositori de la UPV on la comunitat universitària arxiva la seua producció, formada per objectes d’aprenentatge (Polimèdia, Laboratoris virtuals i articles docents), tesis doctorals, articles de revistes, mapes, TFG, TFM, treballs creatius, fons patrimonial, material docent, multimèdia, producció institucional, revistes electròniques i actes de congressos. Els treballs dipositats en RiuNet es poden consultar directament al repositori o a través de PoliBuscador, seleccionant cerca global > Riunet.  

Com trobar revistes electròniques

Les Biblioteques UPV disposen d’una ampla col·lecció de revistes electròniques. Troba-les seleccionant l’accés directe Revistes-e en Polibuscador. Pots realitzar cerques per títol o ISSN. 

ODILO, la plataforma de préstec de llibres electrònics de la UPV 

Tenim una ampla col·lecció d’oci formada per novel·les, guies de viatge, audiollibres i revistes, així com una col·lecció de títols de l’Editorial UPV i altres editorials universitàries. A més de l’accés web, pots descarregar l’app BUVAL per a llegir els llibres en el teu dispositiu mòbil, a través de la pàgina principal d’ODILO o en les principals tendes d’aplicacions. Necessites ajuda? consulta la Biblioguia d’ODILO. 

Recursos i ajuda per preparar el teu TFG/TFM 

Consulta els recursos i recomanacions que t’oferim per gestionar la cerca, anàlisi, organització de la informació i millorar la difusió del treball.

Eres docent? Troba materials de suport a la docència en xarxa en RiuNet 

Descubreix la col·lecció de Recursos Educatius d’Aprenentatge dipositats en RiuNet. Inclou: articles docents, laboratoris virtuals, screencast, vídeos didàctics i més de 5.000 vídeos Polimedia. Tots ells s’incorporen a MERLOT (Multimedia Educational Resources for Learning and Online Teaching) comunitat oberta de recursos docents universitaris.

A més, hem preparat una selecció de recursos educatius en obert per ajudar-te en les teues classes en línia.